Τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα ΑΒΕΕ συμμετείχαν στον φετινό 32ο   Μαραθώνιο της Αθήνας με τρεις εργαζόμενους, κ.Δημοσθένη Λιβιτσάνο, κ.Βασίλη Αθανασόπουλο και κ. Σωτήρη Βιώνη, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της προαγωγής υγείας των εργαζομένων καθώς και του εργασιακού αθλητισμού.

Φορώντας τα χρώματα των ΕΑΣ, οι τρεις εργαζόμενοι-δρομείς της εταιρείας αγωνίστηκαν στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Δρόμο και τον Αγώνα Δρόμου 10χλμ.

Η Διοίκηση της Εταιρείας, εκπροσωπούμενη από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Σωτήρη Χριστογιάννη και τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Δεμίρη συνεχάρη τους συμμετέχοντες, σχολιάζοντας σχετικά: «Η συμμετοχή των εργαζομένων των ΕΑΣ στον 32ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών αναδεικνύει τα χαρίσματα των ανθρώπων μας: θέληση, αντοχή, επιμονή αλλά και αλληλεγγύη. Είναι ιδιαίτερη τιμή για την εταιρεία. Μαζί μπορούμε να πάμε πιο μακριά και να συνεισφέρουμε τα μέγιστα».

Ο Μαραθώνιος της Αθήνας  αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Ελλάδας και συγκαταλέγεται στη λίστα με τους καλύτερους αγώνες του κόσμου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου. Ο φετινός αριθμός συμμετοχών ξεπέρασε τους 35.000αθλητές από περίπου 120 χώρες του κόσμου.