Με το σύνθημα «Μαζί μπορούμε να πάμε πιο μακριά» η ομάδα των ΕΑΣ έδωσε δυναμικά το παρόν στον 33ο Μαραθώνιο της Αθήνας με τρεις εργαζόμενους, τους Δημοσθένη Λιβιτσάνο,Βασίλη Πάλλη, και Σωτήρη Βιώνη, οι οποίοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία τη μεγάλη διαδρομή των 42.195 μέτρων του Αυθεντικού Μαραθωνίου καιτην μικρότερη διαδρομή των 10 χλμ., προβάλλοντας τον σημαίνοντα ρόλο της άθλησης για μια ισορροπημένη ζωή που συνδυάζει την πνευματική με τη σωματική ευεξία.

Η Διοίκηση της Εταιρείας, εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο Δ.Σ. Θεόφιλο Βασιλείου και τον Διευθύνοντα ΣύμβουλοKοσμά Χρηστίδη συνεχάρησαν τους συμμετέχοντες, σχολιάζοντας σχετικά: «Συμμετέχοντας σε αυτόν τον σπουδαίο θεσμό γινόμαστε κοινωνοί του οράματος της εταιρείας για την δημιουργία μιας ισχυρής εταιρικής κουλτούρας, επενδύοντας στο ανθρώπινο κεφάλαιο, το οποίο και αποτελεί την κινητήριο δύναμή μας. Για όλους εμάς, η επιμονή και η υπομονή που απαιτεί ο Μαραθώνιος αγώνας συμβολίζει τον τρόπο με τον οποίο η ατομική προσπάθεια συναντάει την ομαδική πορεία για την επίτευξη ακόμα και των πιο δύσκολων στόχων».

Ο Μαραθώνιος της Αθήνας αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Ελλάδας και συγκαταλέγεται στη λίστα με τους καλύτερους αγώνες του κόσμου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 43.000 δρομείς, αριθμός-ρεκόρ, μεταξύ των οποίων 6.500 ξένοι από περισσότερες από 10 χώρες όλου του κόσμου.