Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα ΑΒΕΕ έδωσαν το παρόν στον 34ο Μαραθώνιο της Αθήνας με τρεις εργαζόμενους, τους Δημοσθένη Λιβιτσάνο, Σωτήρη Βιώνη και Δημήτρη Σταυρόπουλο, στο πλαίσιο της προαγωγής της υγείας των εργαζομένων και της ενίσχυσης του εργασιακού αθλητισμού.

Φορώντας τα χρώματα των ΕΑΣ, οι τρεις εργαζόμενοι-δρομείς της εταιρείας αγωνίστηκαν και τερμάτισαν στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Δρόμο των 42 χλμ.

Η Διοίκηση της Εταιρείας, εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο κ. Θεόφιλο Βασιλείου και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Επίτιμο Αρχηγό ΓΕΝ, Ναύαρχο (ε.α.) Κοσμά Χρηστίδη Π.Ν. συνεχάρησαν τους συμμετέχοντες, σχολιάζοντας σχετικά: «Η συμμετοχή των εργαζομένων των ΕΑΣ στον 34ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών αναδεικνύει τα χαρίσματα των ανθρώπων μας: θέληση, αντοχή, επιμονή αλλά και αλληλεγγύη. Είναι ιδιαίτερη τιμή για την εταιρεία. Μαζί μπορούμε να πάμε πιο μακριά και να συνεισφέρουμε τα μέγιστα».

Ο Μαραθώνιος της Αθήνας αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Ελλάδας και συγκαταλέγεται στη λίστα με τους καλύτερους αγώνες του κόσμου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου. Ο φετινός αριθμός συμμετοχών ξεπέρασε τους 50.000 αθλητές από περίπου 120 χώρες του κόσμου.