Στο πλαίσιο της εξωστρεφούς πολιτικής προώθησης των προϊόντων και δυνατοτήτων τους, τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα ΑΒΕΕ, με επικεφαλείς τον Πρόεδρο του ΔΣ Γιάννη Δεμίρη και τον Δ/ντα Σύμβουλο Σωτήρη Χριστογιάννη συμμετείχαν στην Διεθνή Έκθεση Αμυντικών Συστημάτων «AUSA 2014» που πραγματοποιήθηκε από 13 έως 15 Οκτωβρίου 2014 στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ.

Την Ελληνική Κυβέρνηση εκπροσώπησε η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά, η οποία τέλεσε τα εγκαίνια του Ελληνικού Εθνικού Περιπτέρου στις 13 Οκτωβρίου 2014. Στα εγκαίνια παρευρέθησαν ο Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Αντώνης Οικονόμου, ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον Xρίστος Παναγόπουλος, ο Στρατιωτικός Ακόλουθος και Ακόλουθος Άμυνας της Ελληνικής Πρεσβείας στην Ουάσιγκτον  Ευάγγελος Παπαδόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της AUSA LTG Τζέρι Σιν και ο Πρόεδρος του Eλληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Σίμος Αναστασόπουλος, καθώς και Ακόλουθοι Άμυνας άλλων κρατών.

Η έκθεση AUSA 2014 αποτελεί κορυφαία διοργάνωση στον τομέα της Αμυντικής Βιομηχανίας, διεξάγεται κάθε χρόνο με 30.000 επισκέπτες και περισσότερες από 500 εταιρείες/εκθέτες, οι οποίες καταλαμβάνουν εκθεσιακό χώρο 27.800τμ περίπου.

Τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα με τον τρόπο αυτό επεκτείνουν τις διεθνείς συνεργασίες τους, ενισχύοντας την δυναμική τους στο πλαίσιο της εφαρμογής του σχεδίου αναδιάρθρωσης της εταιρείας, όπως αυτό έχει αποφασιστεί από την ελληνική Κυβέρνηση.