Τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα έλαβαν μέρος στη Διεθνή Έκθεση Αμυντικού Υλικού «AUSA 2017- ANNUAL MEETING & EXPOSITION», που πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως 11 Οκτωβρίου 2017 στην Ουάσιγκτον, ΗΠΑ.

Για τέταρτη χρονιά, η Ελλάδα αντιπροσωπεύτηκε στην Έκθεση με Εθνικό Περίπτερο, το οποίο εγκαινίασε ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Δημήτρης Βίτσας από κοινού με την Υφυπουργό Άμυνας των ΗΠΑ, αρμόδια για εξαγωγές και διεθνείς συνεργασίες κα AnnCataldo. Στην επίσημη τελετή παρευρέθησαν επίσης η Αντιπρόεδρος της AUSAκα PatriciaMcQuistion, ο Πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου κ.Σίμος Αναστασόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής ΓΔΑΕΕ Αντιναύαρχος ε.α. Κυριάκος Κυριακίδης, ο Πρέσβυς της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον κ. Θεοχάρης Λαλάκος, ο Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΑΣ κ. Θεόφιλος Βασιλείου και εκπρόσωποι Ελληνικών και ξένων εταιρειών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΑΣ κ. Θεόφιλος Βασιλείου είχε την ευκαιρία, κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, να πραγματοποιήσει συναντήσεις με αντιπροσώπους μεγάλων ξένων εταιρειών, όπως η ATK, η LOCKHEEDMARTINκαι άλλες, καθώς και με ομογενείς επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον αμυντικό τομέα, με αντικείμενο την επέκταση υπαρχουσών συνεργασιών, τη μεταφορά τεχνολογίας και συμπαραγωγές.