Επίσημη επίσκεψη στις εγκαταστάσεις των ΕΑΣ στον Υμηττό πραγματοποίησε σήμερα, Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016 κλιμάκιο του ΓΕΣ, αποτελούμενο τον Β’ Υπαρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλέξανδρο Οικονόμου και Επιτελείς του.

Τους προσκεκλημένους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. των Ε.Α.Σ. κ. Θεόφιλος Βασιλείου, ο Διευθύνων Σύμβουλος, Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΝ, Ναύαρχος (ε.α.) Κοσμάς Χρηστίδης και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας.

Στη διάρκεια της συνάντησης, η Διοίκηση και τα στελέχη των ΕΑΣ είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις δυνατότητες και τις δραστηριότητες της εταιρείας, τα ειδικά θέματα και τα τρέχοντα προγράμματα που αφορούν το Γενικό Επιτελείο Στρατού, τη στρατηγική και τους επιδιωκόμενους στόχους τους, καθώς και μελλοντικά εξοπλιστικά προγράμματα ενδιαφέροντος ΓΕΣ.

Στη συνέχεια, ακολούθησε ξενάγηση στο εκθετήριο των προϊόντων των ΕΑΣ και στους χώρους παραγωγής του εργοστασίου του Υμηττού (Οβιδουργείο, Καλυκοποιεία, Μηχανουργείο, Εργαστήριο Μετρολογίας, Αυτόματα Μηχανήματα, Επιφανειακές Κατεργασίες και Βλητικό Σταθμό), όπου η επίσημη αντιπροσωπεία ενημερώθηκε για τις παραγωγικές δυνατότητες του εργοστασίου.