Στο πλαίσιο των επισκέψεων-ξεναγήσεων των διαπιστευμένων στη χώρα μας Ξένων Ακολούθων Άμυνας, καθώς και Στρατιωτικών, Ναυτικών και Αεροπορικών Ακολούθων (ΣΝΑΑ), πραγματοποιήθηκε με μέριμνα του ΓΕΕΘΑ, ενημερωτική επίσκεψη στις 10 Οκτωβρίου 2014 στις εγκαταστάσεις των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων στα Κεντρικά Γραφεία στον Υμηττό, καθώς και στο εργοστάσιο πυρομαχικών της εταιρείας στο Λαύριο Αττικής.

Συμμετείχαν 16 ΑΚΑΜ-ΣΝΑΑ ξένων χωρών, μεταξύ των οποίων των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, Γερμανίας, Γαλλίας, Κίνας, Ρωσίας κλπ, καθώς και εκπρόσωποι ΓΕΕΘΑ (τμήμα Ξένων ΑΚΑΜ, ΓΕΑ, ΓΕΝ).

Τους Ακολούθους υποδέχτηκαν στην εταιρεία ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ.Γιάννης Δεμίρης και ο Δ/νων Σύμβουλος κ.Σωτήρης Χριστογιάννης.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στην έκθεση των προϊόντων των ΕΑΣ, παρουσίαση των δραστηριοτήτων και των δυνατοτήτων της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας, καθώς και βλητικές δοκιμές στο πεδίο βολής του εργοστασίου στο Λαύριο.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή αναμνηστικών μεταξύ της Διοίκησης των ΕΑΣ και του επικεφαλής ΑΚΑΜ από το Ηνωμένο Βασίλειο κ. Anthony Morphet.