Επίσημη Επίσκεψη Κλιμακίου του ΓΕΣ στα Ε.Α.Σ.

Επίσημη επίσκεψη στις εγκαταστάσεις των Ε.Α.Σ. στον Υμηττό πραγματοποίησε σήμερα, Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016 κλιμάκιο του ΓΕΣ.

περισσότερα

Επίσκεψη κλιμακίου του ΓΕΣ στα ΕΑΣ

Την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016, κλιμάκιο του Γενικού Επιτελείου Στρατού, με επικεφαλής τον Β’ Υπαρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλέξανδρο Οικονόμου,

περισσότερα

Τα Ε.Α.Σ. τρέχουν στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα ΑΒΕΕ έδωσαν το παρόν στον 34ο Μαραθώνιο της Αθήνας με τρεις εργαζόμενους.

περισσότερα

Εκπαιδευτική Επίσκεψη Σχολής Nαυτικών Δοκίμων στα Ε.Α.Σ. ΛΑΥΡΙΟΥ

Στο πλαίσιο των δράσεων υλοποίησης του πρωτοκόλλου συνεργασίας των Ε.Α.Σ. και της Σ.Ν.Δ., πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη στο συγκρότημα εργοστασίων Λαυρίου.

περισσότερα

Τα Ε.Α.Σ. συμμετέχουν στην Έκθεση: «Βιομηχανική Ελευσίνα. Άνθρωποι και Εργοστάσια»

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ «Αισχύλεια 2016» του Δήμου Ελευσίνας, εγκαινιάστηκε το Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016, η πρώτη έκθεση του «Μουσείου Νεότερης Ιστορίας Ελευσίνας-Γεώργιος Αμπατζόγλου».

περισσότερα

Tα ΕΑΣ στην Διεθνή Έκθεση Αμυντικών Συστημάτων AUSA 2016

Τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα ΑΒΕΕ, με επικεφαλή τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Επίτιμο Αρχηγό ΓΕΝ, Ναύαρχο (ε.α.) Κοσμά Χρηστίδη συμμετείχαν στην Διεθνή Έκθεση Αμυντικών Συστημάτων «AUSA 2016».

περισσότερα

Παρουσία των ΕΑΣ στην Αίγυπτο στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης του ΥΕΘΑ

Τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα συμμετείχαν στην αποστολή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, υπό τον Υπουργό κ. Πάνο Καμμένο, κατά την επίσημη επίσκεψή του στην Αίγυπτο.

περισσότερα

Τα ΕΑΣ στο 5ο Συνέδριο «Athens Flying Week Aviation Development»

Τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα συμμετείχαν στο 5ο Συνέδριο «Athens Flying Week Aviation Development», το οποίο διοργανώθηκε την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στην Αθήνα.

περισσότερα

Επίσκεψη στην 81η ΔΕθ του Προέδρου των ΕΑΣ

Τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα θα εκπροσωπηθούν στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της εταιρείας κ. Θεόφιλο Βασιλείου.

περισσότερα

Σύσκεψη για τα ΕΑΣ στο Μέγαρο Μαξίμου

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016 στο Μέγαρο Μαξίμου.

περισσότερα

Προκηρύξεις

Επικοινωνία

  • Ηλιουπόλεως 111
  • 172 37 - Υμηττός, Αττική
  • info@eas.gr
  • 2109799000
  • 2109799162