Συμμετοχή των ΕΑΣ στην Ημερίδα Αμυντικής Βιομηχανίας στη Κύπρο

Tο Υπουργείο Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, διοργάνωσαν Ημερίδα Αμυντικής Βιομηχανίας, στις 2 Οκτωβρίου 2017 στη Λευκωσία.

περισσότερα

Συνάντηση Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με Μέλη του ΔΣ των ΕΑΣ

Την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Αντιναύαρχο ε.α. Γεώργιο Ροΐδη ΠΝ και τον κ. Θεόφιλο Βασιλείου, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο των Ε.Α.Σ.

περισσότερα

Αντιπροσωπεία των ΕΑΣ στη 52η Διεθνή Αεροπορική Έκθεση του Bourget, Παρίσι

Αντιπροσωπεία των Ε.Α.Σ., με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Θεόφιλο Βασιλείου, πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας στη 52η Διεθνή Αεροπορική Έκθεση στο Παρίσι.

περισσότερα

Υπογραφή Σύμβασης με τη ΓΔΑΕΕ και την Εταρεία "ΘΕΩΝ"

Τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα υπέγραψαν, την οριστική σύμβαση με τη Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) και την εταιρεία «ΘΕΩΝ Αισθητήρες ΑΕΒΕ».

περισσότερα

Συμμετοχή των ΕΑΣ στο Συνέδριο EXPOSEC -DEFENSEWORLD 2017

Την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. των Ε.Α.Σ., εκπροσωπώντας την εταιρεία, συμμετείχε ως ομιλητής στο 5ο Ετήσιο Συνέδριο για την Άμυνα και την Ασφάλεια, “EXPOSEC-DEFENSEWORLD”.

περισσότερα

Δυναμική Παρουσία των Ε.Α.Σ. στην IDEX 2017

Τα ΕΑΣ συμμετέχουν στη διεθνή έκθεση Άμυνας IDEX 2017 στο AbuDhabiτων Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, τη κορυφαία έκθεση του κλάδου της αμυντικής βιομηχανίας.

περισσότερα

Εκπαιδευτική Επίσκεψη Σχολής Πυροβολικού στα ΕΑΣ

Στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος εκπαιδευτικών επισκέψεων, τα Ε.Α.Σ. υποδέχτηκαν στις εγκαταστάσεις τους, σπουδαστές από το την Σχολή Πυροβολικού, την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017.

περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΑΣ

Οριστικοποιήθηκε η κεφαλαιοποίηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών των ΕΑΣ

περισσότερα

Τελετή παραλαβής εργαστηριακού εξοπλισμού στη Σχολή Ναυτικών Δοκιμών (ΣΝΔ)

Την Τετάρτη 14/12/2016 στην Σχολή Ναυτικών Δοκίμων έγινε τελετή παραλαβής και επίδειξης λειτουργίας ιδιοσυσκευής για την μέτρηση μηχανικών ιδιοτήτων δοκιμίων.

περισσότερα

Εορτασμός Ιερού Ναού Αγ.Βαρβάρας ΕΑΣ Υμηττού, Λαυρίου και Ελευσίνας

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τελέστηκε ο εορτασμός της Αγίας Βαρβάρας, Προστάτιδας του Πυροβολικού και της Εταιρείας.

περισσότερα

Προκηρύξεις

Επικοινωνία

  • Ηλιουπόλεως 111
  • 172 37 - Υμηττός, Αττική
  • info@eas.gr
  • 2109799000
  • 2109799162