Υπογραφή Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας Προσωπικού Ε.Α.Σ.

Την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018 υπεγράφη μετά από σχεδόν 10 χρόνια Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για τα έτη 2017-2018, μεταξύ της Διοίκησης και των Σωματείων των Ε.Α.Σ.

περισσότερα

Εκπαιδευτική Επίσκεψη Δοκίμων ΣΤΥΑ στα ΕΑΣ

Τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα υποδέχτηκαν στις εγκαταστάσεις τους στον Υμηττό, δευτεροετείς δοκίμους από τη Σχολή ΣΤΥΑ, την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018.

περισσότερα

Συμμετοχή των ΕΑΣ στην Έκθεση Αμυντικών Συστημάτων AUSA 2017 στις ΗΠΑ

Τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα έλαβαν μέρος στη Διεθνή Έκθεση Αμυντικού Υλικού «AUSA 2017- ANNUAL MEETING & EXPOSITION», που πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως 11 Οκτωβρίου 2017 στην Ουάσιγκτον, ΗΠΑ.

περισσότερα

Συμμετοχή των ΕΑΣ στην Ημερίδα Αμυντικής Βιομηχανίας στη Κύπρο

Tο Υπουργείο Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, διοργάνωσαν Ημερίδα Αμυντικής Βιομηχανίας, στις 2 Οκτωβρίου 2017 στη Λευκωσία.

περισσότερα

Συνάντηση Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με Μέλη του ΔΣ των ΕΑΣ

Την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Αντιναύαρχο ε.α. Γεώργιο Ροΐδη ΠΝ και τον κ. Θεόφιλο Βασιλείου, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο των Ε.Α.Σ.

περισσότερα

Αντιπροσωπεία των ΕΑΣ στη 52η Διεθνή Αεροπορική Έκθεση του Bourget, Παρίσι

Αντιπροσωπεία των Ε.Α.Σ., με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Θεόφιλο Βασιλείου, πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας στη 52η Διεθνή Αεροπορική Έκθεση στο Παρίσι.

περισσότερα

Νέα Διοίκηση στα Ε.Α.Σ.

Σήμερα 22 Ιουνίου 2017 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας με την επωνυμία «Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα Α.Β.Ε.Ε.» (ΕΑΣ Α.Β.Ε.Ε.).

περισσότερα

Υπογραφή Σύμβασης με τη ΓΔΑΕΕ και την Εταρεία "ΘΕΩΝ"

Τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα υπέγραψαν, την οριστική σύμβαση με τη Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) και την εταιρεία «ΘΕΩΝ Αισθητήρες ΑΕΒΕ».

περισσότερα

Συμμετοχή των ΕΑΣ στο Συνέδριο EXPOSEC -DEFENSEWORLD 2017

Την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. των Ε.Α.Σ., εκπροσωπώντας την εταιρεία, συμμετείχε ως ομιλητής στο 5ο Ετήσιο Συνέδριο για την Άμυνα και την Ασφάλεια, “EXPOSEC-DEFENSEWORLD”.

περισσότερα

Δυναμική Παρουσία των Ε.Α.Σ. στην IDEX 2017

Τα ΕΑΣ συμμετέχουν στη διεθνή έκθεση Άμυνας IDEX 2017 στο AbuDhabiτων Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, τη κορυφαία έκθεση του κλάδου της αμυντικής βιομηχανίας.

περισσότερα

Προκηρύξεις

Επικοινωνία

  • Λεωφόρος Ηλιουπόλεως 1
  • 172 36 - Υμηττός, Αττική
  • info@eas.gr
  • 2109799000
  • 2109799162